3-Setelan Showerhead 4in Face Size High Pressure sirah padusan 1.8GPM sirah tetep


Katrangan singkat:

1.8GPM showerhead menehi mbilas kuat lan pasukan lengkap

3 setelan beda menehi keluwesan lan macem-macem

Selaras karo standar CUPC/Watersense

Nozel TPR alus gampang kanggo ngresiki

Plat pasuryan 4inch karo tingkat klik kanggo operasi gampang

Gabungan werni kuningan sing bisa diatur menehi gerakan fleksibel ing saben pojok padusan utawa bathtub


  • Nomer Model: 420321
    • 420321 3-Setting Showerhead 4in Face Size, High Pressure, 1.8GPM fixed head_CUPC
    • 420321 3-Setting Showerhead 4in Face Size, High Pressure, 1.8GPM fixed head_Watersense

    Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Jeneng merek NA
    Nomer Model 420321
    Sertifikasi CUPC, Watersense
    Finishing lumahing Chrome / Brushed Nikel / Matt Black / Lenga rubed Bronze
    Sambungan G1/2
    Fungsi Semprotan, Pijet, Semprotan / Pijet
    Bahan ABS
    Nozzles TPR
    Diameter faceplate 4 ing

    121010910001.2

    121010910001.2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED