Pancuran raincan rong fungsi kanthi tombol push CUPC Watersense sertifikat rainshower


Katrangan singkat:

Pancuran udan diameter 8 inci kanggo jangkoan banyu sing luar biasa.
Tombol push ing tengah kanggo gampang ngalih ing antarane semprotan lengkap lan semprotan ngedongkrak.
Semprotan Boost nawakake kekuwatan semprotan sing luwih kuat kanggo nambah pengalaman siram sanajan ing tekanan banyu sing luwih murah.
Ball joint kuningan luwih awet kanggo urip.
Nozel TPR alus ngidini kanggo ngresiki piring pasuryan kanthi gampang kanggo nyegah penumpukan mineral.
Pancuran kanthi label Water Sense nggunakake banyu sing kurang saka standar industri kanggo ngirit dhuwit tanpa ngrusak kinerja.


  • Nomer Model:111023040001
    • 352832 Twin Handle 8in High Arc Kitchen Chrome Sink Faucet-UPC
    • 35AFFE~1

    Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Jeneng merek NA
    Nomer Model 111023040001
    Sertifikasi CUPC, Watersense
    Finishing lumahing Chrome / Brushed Nikel / Matt Black / Lenga rubed Bronze
    Sambungan G1 / 2
    Fungsi Semprotan, Boost Spray
    prakara BAGIAN
    Nozzles TPR
    Diameter faceplate 8.0in / Φ200MM

    Push tombol

    ngalih rainshower semprotan lengkap lan ngedongkrak semprotan

    Two-function raincan showerhead with push button CUPC watersense certificated rainshower

    121010910001.2

    semprotan lengkap

    352832 Twin Handle 8in High Arc Kitchen Chrome Sink Faucet-5

    ngedongkrak semprotan

    111023~4

    PRODUK RELATED