Layanan Pelanggan Nilai-ditambahake

Dhukungan Pelanggan kanggo Sukses

EASO tansah mikir babagan apa sing dikira pelanggan lan nyedhiyakake apa sing dibutuhake pelanggan.Kita fokus ing mutusake masalah konsumen kanthi pengalaman nggunakake nyata.Kajaba saka manufaktur gedhe, pangembangan produk lan kemampuan distribusi, kita nawakake desain industri lengkap, analisis pasar lan sumber prototipe kanggo mbantu ngenali tren utama lan ngembangake produk anyar.Kita uga duwe tim R&D lan teknik sing ndhukung saben konsep sing apik dadi produk sing berkualitas.Komitmen kita kanggo terus nambah produk lan manajemen ndadekake kita dadi mitra sing bisa dipercaya.

maca liyane
ndeleng kabeh

Model Bisnis Kita

Kanthi pengalaman luwih saka 14 taun ing industri sanitary ware, EASO wis nggawe model bisnis sing macem-macem lan fleksibel karo mitra strategis ing saindenging jagad.Kita bisa ndhukung macem-macem saluran penjualan kalebu saluran ritel, saluran grosir, lan saluran online.Kita uga ngawula kanggo pelanggan multi-industri ora mung ing pawon lan jedhing wilayah, nanging uga ing piranti ngarep, wilayah filtrasi banyu lan sawetara pasar niche kayata RV lan Penyetor pet.Kita njupuk riset pasar sing jero babagan macem-macem segmentasi supaya bisa nyedhiyakake solusi produk sing tepat kanggo ndhukung sukses bisnis pelanggan adhedhasar macem-macem produk.

  • EASO WIN IF DESIGN AWARD 2021

    Kanca-kanca sing ditresnani, Kita seneng nuduhake kabar apik yen EASO entuk penghargaan internasional iF DESIGN AWARD 2021 kanggo produk pra-filter jamban LINFA sing inovatif.Ora mangu kamulyane EASO kanggo menang pangenalan donya kanggo desain mirunggan lan pinunjul kuwi.Taun iki, iF internasional ...
    rinci
  • Canton Fair nyumbang kanggo ekonomi lan perdagangan ...

    Dikenal minangka barometer perdagangan luar negeri China, 129th Canton Fair online wis menehi kontribusi penting kanggo pemulihan pasar ing China lan Asosiasi Bangsa-Bangsa Asia Tenggara.Jiangsu Soho International, pimpinan bisnis ing impor sutra lan perdagangan ekspor, wis mbangun telung ov ...
    rinci
  • Pedagang ing wilayah BRI entuk manfaat saka Canton Fair...

    Penyelenggara terus nggayuh kesempatan sing luwih gedhe kanthi nggawe hubungan karo asosiasi ing luar negeri Miturut YUAN SHENGGAO Minangka salah sawijining platform paling otoritatif lan lengkap ing China kanggo perdagangan lan bukaan manca, Pameran Impor lan Ekspor China, utawa Canton Fair, wis main banget. ...
    rinci